Ger M. Kortenbach
F   o   t   o   g   r   a   f   i   e

Home

Profiel

Foto's

Publicaties

Video Compilaties

Aan het werk

Contact

Links

Weblog

 

 

 


2019-01-24 00:17

Gedurende de maand Mei 2012 is er een grote tentoonstelling van het Hoeksche Waards Landschap in het gemeenthuis van de Gemeente Binnenmaas.
 

Er wordt dan in het Gemeentehuis van de Gemeente Binnenmaas een grote tentoonstelling over het Hoeksche Waards Landschap ingericht, met allerlei materialen, vitrinekasten, en een aantal foto’s van leden van de Werkgroep Natuurfotografie van het HWL, verspreid over twee verdiepingen. De foto's van de leden van de leden van de Werkgroep Natuurfotografie van het HWL beelden de zeven afdelingen van het Hoekschewaards Landschap uit. Uit mijn foto's is de nevenstaande foto geselecteerd voor de expositie. De foto beeldt "Beleidsbeïnvloeding" uit. Het Hoekschewaards Landschap probeert het beleid van verschillende instanties te beïnvloeden, met onder andere als resultaat het gebruik van akkerranden als natuurlijke gewasbescherming.

 

 

 


Akkerranden langs de Boomdijk

Copyright © Ger M. Kortenbach.
Alle rechten voorbehouden. Geen van de getoonde afbeeldingen mag op welke manier dan ook worden gebruikt zonder toestemming van de copyright houder.
All rights reserved. None of the images shown may be used in any way without the written permission of the copyright owner.